Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Bodzás vodka fizz

Bodzás vodka fizz

Ha igazán menő frissítőre vágysz, akkor a Bodzás Vodka Fizz tutira a kedvenced lesz. A fizz egyfajta limonádé - alkohollal – az eredeti "sour" típusú koktélok továbbfejlesztett változata. Az alkoholos párlaton kívül mindenképpen tartalmaz valamilyen citrusfélét, cukorfélét és szódát. Bodzavirág Szörpünkkel igazán különleges ízvilágú koktélt álmodtunk meg!

 

Hozzávalók:

  • 30 ml Bodzavirág Szörp
  • 15 ml lime lé
  • 5 cl vodka
  • 1 pohár törtjég
  • ásványvíz vagy szóda

 

Tölts meg egy nagyobb poharat tört jéggel, majd egy shakerbe önts bele minden hozzávalót az ásványvíz/szóda kivételével, majd tégy úgy, akár a legjobb mixerek a pult mögött, rázd a shakert, amíg csak jól esik. Megpróbálkozhatsz akár néhány trükkel is! Ha úgy érzed, az ízek megfelelően összeértek, öntsd az így elkészült mixet a jéggel töltött pohárba, majd ízlés szerint töltsd fel ásványvízzel. Díszítéshez használj menta levelet és lime szeletet, sőt akár bodzavirágot is. Majd képzeld el, hogy egy meleg nyári napon ez a lágy, kissé fanyar, mégis édeskés frissítő végigfolyik a torkodon. Tudod mit, nem is kell, hogy nyár legyen! Nézd, Regina néni télen is iszonyúan élvezi ezt a koktélt! Koktélozz be Te is, akárcsak ő!

 

 Blog menü


A Mároki - aminek története van Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mároki - aminek története van Csapata