Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Meggyes Mimóza

Meggyes Mimóza

A mimóza az egyik legismertebb pezsgő alapú koktél. Elkészítése pofonegyszerű, a végeredmény pedig finoman elegáns. Meggyes szörpünk a maga fanyar édeskés ízével kiválóan passzol ehhez a gyöngyöző koktélhoz. Egy könnyed baráti összejövetel fénypontja lehet, a vendégeink pedig igazán elegánsnak érezhetik magukat ezzel a stílusos itallal. És persze nem utolsó sorban, a nagyik is imádják!

 

Hozzávalók:

  • 30 ml meggyszörp
  • 30 ml friss meggylé
  • 1,5 dl pezsgő
  • 1 pohár tört jég

 

Az elkészítés pofonegyszerű! Végy egy behűtött üvegpoharat, ebbe öntsd bele a gyöngyöző pezsgőt. Ezután öntsd hozzá a meggyszörpünket, valamint a friss meggylevet, majd jól keverd össze, de vigyázz, a pezsgő hajlamos kifutni. Az így elkészült koktélt koktélcseresznye, lime és fagyott meggydíszítéssel még elegánsabbá varázsolhatod.

Nincs más hátra, mint a kóstolás! Reméljük, legalább annyira fog ízleni Neked is, mint Regina néninek!

 

 Blog menü


A Mároki - aminek története van Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mároki - aminek története van Csapata