Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Történetünk..

Márok hátrányos helyzetű kistelepülés Baranya megyében. Aprófalu, de nem tartozik Baranya megye legkisebb települései közé, lakóinak száma 430 fő.

A munkanélküliség és a hátrányok ledolgozása érdekében 2010 óta önkormányzatunk számos fejlesztést és programot indított. Ezek közé tartozik a mezőgazdasági Startmunka is, melyben 2011 óta foglalkozunk növénytermesztéssel és tartósítással.

A hatékonyabb munka, és a nagyobb elköteleződés érdekében 2013-ban létrehoztuk a Márokért Szociális Szövetkezetünket, mely a startmunkaprogram mezőgazdasági ágát hivatott átvenni a jövőben. A szövetkezet célja a tagok szociális helyzetének javítása, az öngondoskodás feltételeinek megteremtése, munkahelyteremtés. A szövetkezetnek a helyi önkormányzat valamint 10 természetes személy a tagja. A manufakturális kisüzemet a használaton kívüli óvodai konyhából alakítottuk ki. Termékeinket, hagyományos, a "régi iskola" szerinti receptúra szerint készítjük el így termékeinket valóban a házias íz jellemzi.
Mároki - aminek története van
Ismerj meg minket


Bruckner Nándorné Mónika
Bruckner Nándorné Mónika
üzemi munkatárs
Erdélyi Éva
Erdélyi Éva
rendelésfelvétel és csomagolás
Horányi Józsefné Gabriella
Horányi Józsefné Gabriella
üzemi munkatárs
Kovács Sándorné Klára
Kovács Sándorné Klára
üzemi munkatárs
Krizics Zsanett
Krizics Zsanett
elnök
Tóth László
Tóth László
árubeszerző és termelés vezető
Tóth Lászlóné Ulrich Anna
Tóth Lászlóné Ulrich Anna
árubeszerző és üzemvezető

 • "
  Én egyszerűen csak szeretem a Mároki Finomságokat, mert nagyon finom. És büszke vagyok, hogy az én kis falum ilyen jó termékeket készít.
  Polhammer-Réget Nóra
  2019.10.08.
 • "
  Azért szeretem a Mároki finomságokat mert tele van szeretettel ❤️ Meg még azért is mert nem tartalmaz mesterséges adalék anyagot, így hozzájárul hogy egészségesebbek maradjunk, illetve nagyon nagyon finomak! Az én nagy kedvencem a lecsó!
  Nálhi Adrienn
  2019.10.08.
 • "
  Nagyon büszke vagyok a falumra és azokra az emberekre, akik által létre jönnek a “Mároki Finomságok”. Ez egy fantasztikus közösség összefogásának az eredménye és IGEN! minden egyes termékben ott van a szeretet, az összefogás, a hagyomány. Amikor valamelyik terméket fogyasztom melegség önti el a szívem, az ízlelő bimbóim pedig roppant hálásak, amiért ezt érezhetik. Nem hiányozhatnak senki kamrájából, akik szereti a mama főztjét és szeretik az egészséges, adalékanyag mentes, kézműves termékeket!
  Bruckner Viktória
  2019.10.08.
A Mároki - aminek története van Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mároki - aminek története van Csapata