Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Szállítási és fizetési információk

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy megrendelt termékeket számos módon tudjuk eljuttatni Neked, hogy ezáltal a legmegfelelőbb, legkényelmesebb átvételi és fizetési megoldást tudd kiválasztani. Az alábbiakban összefoglaltunk minden hasznos információt, ami a segítségedre lesz abban, hogy a https://maroki.hu/ webáruházban lehetséges fizetési és szálltási módokról tájékozódj. Amennyiben a szállítási és fizetési módok részleteivel kapcsolatban bővebb információra lenne szükséged, írj Nekünk az oldal alján található online chat ablak segítéségével.

Felhívjuk a figyelmed arra, hogy bizonyos esetekben egyes fizetési módok nem érhetőek el adott szállítási módok esetén. A webáruházban feltüntetett termékek árai bruttó árak, tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót és forintban értendőek.

Rendelésed kapcsán az alábbi szállítási módok közül választhat:
Futárszolgálat
(40.000 gramm alatti rendelés felett nem érhető el.)

Kérd a csomagodat otthonra, munkahelyedre. Igazán kényelmes megoldás, ha hosszabb időt töltesz el egy helyen, hiszen az MPL Futára házhoz viszi a megrendelt termékeket. Szupergyors kiszállítás. Megrendelésedet, akár már másnap átveheted. Az MPL Futárszolgálat segítségével bármely magyarországi címre kérheted a szállítást, a részedre átadott fuvarlevél számmal pedig nyomon követheted a szállított termék helyét és a szállítás állapotát.


Szállítási költségek:
0 gramm felett 1.460 Ft
1.001 gramm felett 1.500 Ft
2.001 gramm felett 1.600 Ft
3.001 gramm felett 1.450 Ft
4.001 gramm felett 1.650 Ft
5.001 gramm felett 1.710 Ft
10.001 gramm felett 1.860 Ft
15.001 gramm felett 2.100 Ft
20.001 gramm felett 2.320 Ft
25.001 gramm felett 2.700 Ft
30.001 gramm felett 4.260 Ft
35.001 gramm felett 5.200 Ft

Elérhető fizetési módok és azok költségei

Utánvét
0 Ft felett 350 Ft
Átutalás
Bankkártya
Személyes átvétel, Márokon és Beremenden

Vedd át megrendelésed személyesen Márokon, Beremenden. Nincs más dolgod, mint válaszd ki, hogy melyik címen kívánod átvenni a termékeket. Kérjük, ügyelj arra, hogy csak az értesítésünket követően indulj útnak, hiszen csak így tudjuk garantálni, hogy megrendelésed átvehető.


Elérhető fizetési módok és azok költségei

Utánvét
Átutalás
Bankkártya

Átvételi pontok

7774 Márok, Kossuth Lajos utca 73.
7828 Beremend, József Attila utca 1. / a
PostaPont
(100.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)
(20.000 gramm alatti rendelés felett nem érhető el.)

A MPL PostaPont számos helyen hozzáférhető csomagátvételi módot kínál Neked, ezáltal elkerülheted az, hogy a csomagodat nen tudod átvenni, nem kell várnod a futár érkezésére. A megrendelt termékeket országszerte, kényelmesen veheted át a legtöbb MPL PostaPonton.


Szállítási költségek:
0 gramm felett 1.150 Ft
1.001 gramm felett 1.150 Ft
2.001 gramm felett 1.200 Ft
3.001 gramm felett 1.300 Ft
4.001 gramm felett 1.300 Ft
5.001 gramm felett 1.315 Ft
10.001 gramm felett 1.600 Ft
15.000 gramm felett 1.700 Ft

Elérhető fizetési módok és azok költségei

Utánvét
Átutalás
Bankkártya


Rendelésed kapcsán az alábbi fizetési módok közül választhatsz:
Utánvét
(30.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)

Ha utánvét szolgáltatásunkat választod, akkor megrendelt termékeket kizárólag átvételkor kell kifizetned a futár részére. Készpénzben vagy bankkártáyval díjmentesen fizetheted megrendelésed személyes átvétel esetén patikánkban és a legtöbb csomagponton. Ez esetben is az utánvét opció választása szükséges. Az utánvétnek bizonyos esetekben költsége lehet, erről a rendszerünk ad a részedre tájékoztatást.

Átutalás

Megrendelésed ellenértékét átutalás formájában is teljesítheted, melynek nincs többletköltsége a részedre. Ebben az esetben kérjük, hogy a megrendelést követően, a Rendelés Visszaigazolásban e-mailben található Díjbekérőnek megfelelően járj el. Tájékoztatunk, hogy a csomagok akkor kerülnek feladásra, ha a megrendelt termékek ellenértéke megérkezett hozzánk, így elképzelhető, hogy a szállítási idő kis mértékben megnő.

Bankkártya

Megrendelésedet egyszerűen kifizetheted otthonról az íróasztalod mögül online bankártyás fizetési szolgálatásunknak köszönhetően. A három lépcsős bankkártyás fizetést az OTP Simple szolgáltatja nekünk, így biztonságosan és gyorsan teljesítheted a megrendelés ellenértékét. Az online bankkártyás fizetéshez szükséged lesz a bankkártyádon feltüntetett adatokra, melyet a megrendelés véglegesítését követően az OTP Simple felületén kell megadod. A tranzakció teljesen független tőlünk, az a banki szolgáltató saját magyar nyelvű, biztonságos felületén történik.

 

A Mároki - aminek története van Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mároki - aminek története van Csapata