Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Kategóriák
Termékek
 • "
  Nagyon büszke vagyok a falumra és azokra az emberekre, akik által létre jönnek a “Mároki Finomságok”. Ez egy fantasztikus közösség összefogásának az eredménye és IGEN! minden egyes termékben ott van a szeretet, az összefogás, a hagyomány. Amikor valamelyik terméket fogyasztom melegség önti el a szívem, az ízlelő bimbóim pedig roppant hálásak, amiért ezt érezhetik. Nem hiányozhatnak senki kamrájából, akik szereti a mama főztjét és szeretik az egészséges, adalékanyag mentes, kézműves termékeket!
  Bruckner Viktória
  2019.10.08.
 • "
  Én egyszerűen csak szeretem a Mároki Finomságokat, mert nagyon finom. És büszke vagyok, hogy az én kis falum ilyen jó termékeket készít.
  Polhammer-Réget Nóra
  2019.10.08.
 • "
  Azért szeretem a Mároki finomságokat mert tele van szeretettel ❤️ Meg még azért is mert nem tartalmaz mesterséges adalék anyagot, így hozzájárul hogy egészségesebbek maradjunk, illetve nagyon nagyon finomak! Az én nagy kedvencem a lecsó!
  Nálhi Adrienn
  2019.10.08.


A Mároki - aminek története van Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Mároki - aminek története van Csapata